· 

Decoratiehandhj verandert in koelvintage

De verandering

Hoi, Wat leuk dat u mijn blog leest! Namens het Koelvintage team heet ik u van harte welkom op onze  nieuwe website. Ik ben Stefanie, dochter van Henny Lagerweij. Henny is de eigenaar van Koelvintage. Als teamlid hoop ik u wekelijks op de hoogte te gaan stellen over nieuwe ontwikkelingen en de vorderingen van Koelvintage. Ik wens u veel lees plezier.

Uit de hand gelopen hobby

Twaalf jaar geleden is mijn moeder begonnen met het verkopen van artikelen langs de weg. Dit waren fruitkisten van het fruitteeltbedrijf van haar man en zinken decoratie artikelen. Door toenemende vraag is na verloop van tijd een oude koelcel omgetoverd tot winkel. Zo werd haar hobby een baan en ontstond er een officiële winkel. De artikelen werden onder de naam Decoratiehandel HJ verkocht aan detaillisten en particulieren. Het invoeren van de party avonden was een groot succes. Deze verkoopavonden werden georganiseerd door een ‘gastvrouw”. Zij nam dan kennissen, vrienden en of familieleden mee. Op deze party’s ging het meestal om de gezelligheid, het even bij elkaar zijn en samen neuzen in mijn moeders winkel.

Secondlife

Vier jaar geleden heeft Decorage als shop-in-shop zijn intrede gedaan. Een tweede leven geven aan Franse brocante, antieke en industriële meubelen, is Decorage’s passie. Gevestigd in het hart van Frankrijk, te midden van rommelmarkten en handelaren, zijn zij in staat om de mooiste meubelvondsten te doen. Deze samenwerking is een beginpunt geweest voor een complete cultuuromslag. Decoratie artikelen werden vervangen voor vergeten brocante en bijzondere vintage en curiosa, artikelen uit onder andere Frankrijk, Duitsland, België en Nederland.

De overstap naar koelvintage

Door de verandering in aanbod zijn wij als Koelvintageteam van mening dat het tijd is voor de overstap naar een andere bedrijfsnaam. Decoratiehandel HJ veranderd in Koelvintage. Deze nieuwe bedrijfsnaam geeft weer waar wij voor staan en waar wij gevestigd zijn. Het Koelvintage concept vertrekt vanuit het idee een assortiment vintage, industriële en brocante woning inrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn. Dit bereiken we door functie, design en originaliteit te combineren, wat wij samenvatten met koel. Het assortiment bestaat voornamelijk uit tweedehands producten afkomstig uit geheel Europa. Duurzaamheid vindt koelvintage belangrijk en daarom geven we producten met een verhaal een tweede leven. Inmiddels is de winkel, nog steeds gedeeltelijk gevestigd in een oude koelcel, uitgegroeid tot een oppervlakte van 600m2. U bent en blijft van harte welkom, ook bij koelvintage.

Heropening koelvintage

Dit moet natuurlijk gevierd worden. De definitieve datum van de heropening is nog niet bekend. Hierover volgt later meer informatie.

 

Koelvintage teamlid - Stefanie


Het gehele actuele assortiment is te vinden op de website. Hieronder enkele suggesties

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Dit was de winkel

  • Vintage en retro
  • Industrieel en brocante
  • 600m2 winkelplezier

De producten waren

  • Uniek
  • Tweedehands
  • Met een verhaal

Bestellen

  • Via contactformulier
  • Snelle reactie
  • Ontzorging in bezorging 

Contact

M | henny@koelvintage.nl 

| +316-33194756

Koelvintage

Burensedijk 6

4012KG Kerk-Avezaath